måndag 14 maj 2012

Pottermore

Jag är förmodligen sist in men i eftermiddags när jag hade tio minuter över så fick jag för mig att kolla in J.K Rowlings Pottermore. Jag loggade in, blinkade och sedan hade det gått fyrtiofem minuter... Hoppsan. Jag hade väldigt låga förväntningar och kanske hjälpte det men det var otroligt roligt att få köpa de böcker som behövs för den första terminen, välja en svart katt att ta med till Hogwarts (vad annars?) och bli insorterad i Rawenclaw. Kan lätt tänka mig att spendera tid här om kvällarna.

9 kommentarer:

 1. Svar
  1. Jag anar en själsfrände. :-)

   Radera
  2. Så sant som det var sagt :)

   Radera
 2. ÅH jag längtar efter till när jag ska bli insorterad och får testa, men väntar tills jag läser om böckerna, tänkte att det skulle vara mysigt att göra parallellt ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter som en väldigt bra idé. :-) Jag blev barnsligt stolt över att få vara Ravenclaw ("We aren’t put off by people who march to a different tune; on the contrary, we value them!") och började genast planera att köpa halsduk och andra saker på SF-bokhandeln. Men sen lugnade jag ner mig. :-)

   Radera
  2. Åh juste! De måste jag nästan ha med i beräkningen, om jag blir nöjd med mitt elevhemsval är det stor chans att jag får samma shoppingsug =)

   Radera
  3. Haha, det är mycket att tänka på innan man loggar in på Pottermore. :-)

   Radera
 3. Jag upptäckte sidan förra veckan, efter ett klipp på youtube där J.K Rowling pratade om den! Jättecharmig!Jag blev sorterad in i Gryffindor. En besvikelse faktiskt :P Hade hoppats på Ravenclaw, eller möjligtvis Hufflepuff! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är helt klart mycket roligare och charmigare än jag förväntade mig. :-) Och förstår vad du menar med sorteringen, jag hoppades faktiskt på Slytherin (Snape!) eller Ravenclaw.

   Radera