onsdag 28 maj 2014

En bok mindre som blänger på mig från nattduksbordet

Tog mig i kragen och läste ut Lena Anderssons Egenmäktigt förfarande, recension kommer i morgon. Kan inte riktigt förklara varför den var så svår att avsluta då jag gillade den väldigt mycket. Det var kanske bara fel tidpunkt när jag påbörjade den, eller behövde jag en annan omgivning, något mer som hände i livet i allmänt. Så, tog jag sedan upp ännu en av "surdegarna"? Nejnej. Jag påbörjade givetvis ännu en helt ny bok. Vägen mot bålberget handlar om en av mina tonårs besattheter: de människor som anklagades och avrättades för trolldom för lite mer än trehundra år sedan. 

2 kommentarer:

  1. Jag har också intresserat mig väldigt mycket för häxprocesserna genom åren och fastnade såklart direkt för den här boken när jag såg den. Tyvärr levde den inte alls upp till mina förväntningar. Kanske hade jag för höga förväntningar helt enkelt. Den var inte alls vad jag väntat mig, men förhoppningsvis tycker du bättre om den! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vet precis hur det kan vara! För högt ställda förväntningar har ställt till det för mig mer än en gång. Hoppas jag har mina på helt rätt ställe. :-)

      Radera