onsdag 28 maj 2014

Harry Potter i Norrköping!

Min pojkvän ringde just och berättade om det här: Harry Potter: The Exhibition som öppnar i Norrköping i morgon och som kommer att finnas på Nya Parken till och med början av september. Utställningen har scendekorer från filmerna, hundratals autentiska föremål, kostymer och varelser. Dessutom finns interaktiva element där man kan prova att kasta en Quaffle-boll, dra upp sin egen Mandrake i klassrummet för örtlära och sitta i Hagrids fåtölj. Jag överdriver inte när jag säger att jag började hoppa upp och ner och ville att vi skulle ta oss dit redan i morgon. OJ vad jag ser fram emot det här. 

Alla bilder är lånade från http://www.harrypottertheexhibition.se/index.html

8 kommentarer:

 1. TACK FÖR TIPSET!! :D Jag måste dit! Nu är det jag som hoppar upp och ner :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. VARSÅGOD! :-) Tror vi är många som hoppar upp och ner över det här.

   Radera
 2. Jag är också SÅÅÅ sugen på att åka dit. Min fina syster i Norrköping kommer garanterat få besök i sommar!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter perfekt att du redan har boende fixat för den här viktiga händelsen. :-)

   Radera
 3. Jag kommer nog också att göra ett besök :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt! :-) Tror vi är många som ser fram emot det.

   Radera
 4. När man bor nästgårds med Norrköping är det svårt att ha missat detta, de har gjort rejält med reklam för det och killarna som spelade Fred och George Weasley var i Norrköping på öppningsdagen vilket tydligen gjorde stor succé har jag hört ;) Ska självklart åka dit under sommaren :) Ett tips, har hört att det kan vara bra att boka biljett i förväg då köerna annars tydligen kan vara extremt långa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hörde att tvillingarna Weasly var där! :-) Jättekul att de tar dit folk från filmerna, sådant brukar uppskattas. Du måste skriva någon slags recension när du varit där, kul att läsa om vad andra tyckt om samma upplevelse. Vi skulle egentligen ha åkt dit nu på lördag men så strulade det till sig med hämtning av barn så vi får skjuta upp det. Tack för tipset om biljetterna! Misstänkte att det skulle vara bättre att boka i förväg.

   Radera