onsdag 4 juli 2012

Zombiehäst

Spoilervarning för teveserien Game of Thrones, säsong 2.
Jisses amalia, såg ni närbilden av zombiehästen i sista avsnittet av Game of Thrones!? Snyggt, läskigt och helt, helt.. underbart. Hela armén av White Walkers var fantastisk och där beställde jag den tredje boken i serien från Adlibris. Detta trots mina tidigare velanden angående om jag skulle läsa vidare eller inte.


8 kommentarer:

 1. Hihi, när zombiearmén uppenbarade sig tänkte jag faktiskt på dig. "Beroende av böcker-Ela kommer att älska det här". ;) Håller med om att det var väldigt snyggt gjort - och läskigt!
  Och när ska Daenerys och Jorah bli ett par egentligen? Jag väntar frustrerat! :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Fantastiskt roligt att du tänkte på mig då! :-) Det blev riktigt läskigt när de blåste tre hornstötar och man visste vad som skulle komma.

   Det är så mycket jag väntar på ska hända! :-) Och varför följde inte Arya med Jaqen!? Skit i syrran, skicka en korpjäkel till mamma och åk på äventyr för böveln!

   Radera
  2. Ja, det var riktigt otäckt. Jag gillar ju karaktären Samwell och blev lite smått orolig för att han skulle tvingas möta ett otrevligt zombiesplatterslut. :P
   Jag vet! Störde mig också på att hon inte följde med Jaqen. Och varför följde inte Sansa med The Hound?

   Radera
  3. Jag gillar honom också och ett zombiesplatterslut (bra ord dock!) hade varit väldigt jobbigt.
   Gissar att det finns en mening bakom allt, att det slutar med att alla hamnar exakt där de ska vara senare men just nu ifrågasätter jag också vissa karaktärers beslut. Sansa borde verkligen följt med The Hound!

   Radera
 2. Alltså, de gånger jag kollat en stund på tv-serien har det bara varit gubbar i slängkappor som pratat och pratat och pratat... men det verkar ju faktiskt hända en massa annat... som det du skriver om ovan, det låter ju faktiskt spännande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker att du ska ge GoT en r i k t i g chans och inte bara se en stund. :-) För okej, visst finns det en del gubbar i slängkappor som pratar och pratar men det händer även väldigt mycket spännande i den här serien. Och räcker inte det för att locka så säger jag som jag sagt till killarna på jobbet: det är massor av tuttar och våld/blod med också! ;-)

   Radera
 3. Va boken bra? Söker nån bra sommarläsning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken av dem? :-) Ettan tyckte jag var toppen! Tvåan var lite tristare (mer politik) och trean har jag ännu inte påbörjat.

   Radera