lördag 28 juli 2012

30 Days of Harry Potter - Day 12: Most beautiful character

När det här publiceras så sitter jag tillsammans med sjuttio andra människor i Ingarö Kyrka och väntar på att två av mina bästa kompisars vigsel ska börja. Så jag tycker absolut att Harry Potter-utmaningen har kommit till det perfekta inlägget: most beautiful character. För bruden idag kommer att vara smashing!

Har insett att jag måste välja personer ur filmerna när jag väljer på utseende, för hur jag än tänker mig en person i boken så är det vid läsning svårt att bli förälskad enbart på hur vackra eller snygga de är. Både Most Handsome och Most Beautiful Character är jättesvårt, för kom igen - vacker, schmacker. Det betyder oftast inte så mycket. Men om vi nu ändå pratar om "vacker" så finns det egentligen bara en för mig:

2 kommentarer:

  1. Håller nog med dig, men jag har faktiskt tänkt både en och två gånger att man hade kunnat "fula ner" den ofantligt vackra Emma Watson lite för att överensstämma lite mer med bokens Hermione Granger. Håret kunde ju exempelvis vara lite större, som i de första två filmerna. Chocken i fjärde boken där Hermione blommar ut på balen försvinner ju helt i filmen :) Man tänkte mer, jaha här kommer Emma Watson, lika galet vacker som alltid - det var ingen stor förvandling där inte ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är hon vacker? Som du säger, faktiskt f ö r vacker för att vara Hermione. I de första böckerna (innan jag sett någon film) så tänkte jag nog att hon var lite vildvuxen med det tidigare nämnda stora håret och sneda tänderna. Absolut inte gräslig men heller ingen pojkfavorit. Hon var precis vad alla alldagliga läsande tjejer behövde, en hjältinna som inte var överjordisk.

      Radera