onsdag 11 juli 2012

Efter tjejmiddag en regnig tisdagskväll behöver man...

...komma hem till en massa nya böcker givetvis. Lade in en beställning för att... ja, behöver man verkligen en anledning? För att det är sommar kan vi säga. Det bidde:

Svärdets Makt av George R.R. Martin eftersom säsongsavslutet på teveseriens andra säsong fick mig att längta efter mer.
Fever Pitch av Nick Hornby då fotbollssäsongen äntligen är igång igen och jag insåg att trots att jag älskar filmen (den från 1997 med Colin Firth, INTE den amerikanska remaken från 2005) så har jag aldrig läst boken. Och då älskar jag ändå Hornbys andra böcker.
Sargassohavet av Jean Rhys efter att Bokstävlarna hyllat den.
Hello Kitty måste dö av Angela S. Choi har jag velat ha sedan första gången jag såg den, men efter att Schitzo-Cookie's Bokblogg skrivit en positiv recension så hamnade den ännu snabbare på inköpslistan.


(Notera tassen högst upp i bild. Det är helt omöjligt att lägga upp böcker på bordet för fotografering utan att få med en bit av en katt.)

4 kommentarer:

 1. Haha, jag känner igen det där med tassen. :) Enda gångerna jag lyckats fota böcker utan katter är om de sover i något annat rum och jag är väldigt, väldigt dirket när jag packar upp böckerna ...
  Hoppas att du gillar Sargassohavet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om jag ska lyckas öppna paket utan katter så måste jag låta det ligga i flera timmar efter att jag kommit hem, så de tappar intresset för lådan på bordet. Men det lyckas jag sällan med då j a g vill slita upp det så fort som möjligt. :-)

   Det hoppas jag med! Har några "ska bara-böcker" först, men sen så.

   Radera