torsdag 19 januari 2012

Mitt så kallade liv

Åh älskade Angela...

Ser om Mitt så kallade liv på dvd och förstår inte hur jag kunde vänta så länge på att göra detta. Claire Danes är verkligen helt fantastisk och det redan som femtonåring, när hon skrattar eller gråter i serien så förvandlas hon till en slags naturkraft. Jag vill anteckna alla bra citat, till en början försökte jag, men har nu förstått att då får jag pausa var femte minut. Det är vackert, roligt, sorgligt och jag tycker exakt lika mycket om det som jag gjorde när jag var tonåring och det gick på teve. Den enda skillnaden är att jag nu inte förstår vad hon ser hos Jordan Catalano. Redan i pilotavsnittet förklarar hon den där känslan av förälskelse och jag ryser: I almost touched his shoulder once. När de minsta obetydliga sakerna betyder mest.

6 kommentarer:

 1. Så himla fin serie =) Måste jag också se om någon dag. Va mysigt att ha den på dvd ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Riktigt fin serie. :-) Är faktiskt lite chockad över hur bra den är, att den fortfarande håller.

   Radera
 2. Ah, 90-talsnostalgi! Jag måste inhandla serien nån dag och drömma mig tillbaka till the golden days. :)Jag älskar också Claire Danes - hon är jättebra som Cosette i Les Misérables med. Hehe, jag fattade inte heller vad hon ser hos Jordan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var redan lite kär i Claire Danes eftersom jag följer Homeland på onsdagarna, både hon och Damian Lewis är fantastiska. Men jag har inte sett Les Misérables.

   Jordan är så jäkla stöddig. Det är ju Brian hon ska gilla! :-)

   Radera
 3. Åh, älskade den när jag var tonåring. Vilken nostalgi! Måste nog också se den igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fantastisk nostalgi! :-) Är lycklig över att det fortfarande är så himla bra.

   Radera