onsdag 25 januari 2012

Utlottning av The Passage?

Fick en idé när jag läste hos Swedish Zombie att han slängt några böcker, bland annat The Passage av Justin Cronin. Jag har tre exemplar av just den boken hemma i bokhyllan och det är minst två för många med tanke på att jag inte ens gillade den. Den svenska behåller jag då pojkvännen är intresserad av att läsa men de två engelska tar bara upp onödig plats. (Fråga helst inte varför jag köpte så många ex av en bok jag med nöd och näppe läste ut…) Det handlar alltså om en engelsk storpocket med svartvitt omslag och en liten ”vanlig” engelsk pocket. Båda är delvis lästa även om det större exemplaret är i lite bättre form då det aldrig lämnat hemmet och den lilla fick resa fram och tillbaka till jobbet några gånger.Så, är det någon som är intresserade av en utlottning? Om inte så lägger jag dem bara på jobbets Bokbord eller skänker dem till Myrorna. Min negativa recension hittar ni här.  Men jag var en av få som dissade, de allra flesta älskade den här boken.

9 kommentarer:

 1. Åh, jag är gärna med på utlottning av storpocketen. Läser den nu som e-bok (och älskar) men känner att jag bara måste ha den som "riktig" också :)

  SvaraRadera
 2. Jag vill jättegärna läsa den boken och jag har för tillfället infört köpstopp tills mina hyllvärmare har minskat avsevärt i antal. Med detta vill jag säga att jag JÄTTEGÄRNA vill vara med i utlottningen av ett av exemplaren.

  =)

  SvaraRadera
 3. Alltså... JO! Du borde förklara hur det kommer sig att du köpt inte mindre än TRE (!) ex, det är ju faktiskt jättekonstigt!

  Det är kul att du har en utlottning. Många tycks ju dessutom älska den här boken lustigt nog. Jag vill verkligen gratulera vinnarna av den här skitboken i förskott!
  Ps. Det är generöst och bokmalssolidariskt av dig! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ameh... Först köpte jag den som storpocket då den var extremt hyllad och jag fullkomligt älskade det första kapitlet som lätt kunnat vara en fristående novell. Så himla vackert skrivet. Men sen kom jag inte så mycket längre. Tänkte att jag behövde ha den med mig till jobbet och inte bara läsa hemma när jag var trött, så då köpte jag den lilla väskvänliga pocketversionen. När inte heller det fungerade så köpte jag den svenska översättningen för att ge den en sista chans... Och då läste jag iaf ut. :-)

   Radera
 4. Jag är också gärna med på en utlottning! Jag har länge varit sugen på att läsa denna. Läste första kapitlet på Adlibris, och det var i alla fall spännande. =)

  SvaraRadera
 5. Jag skrev inne hos Swedish Z att jag mer än gärna vill ha ett ex. Så ja ja JAAA!

  SvaraRadera
 6. Skönt att se att jag inte är den enda som ogillade boken... verkar som om de flesta älskade den men jag har svårt att se vad som var så bra med den... (och jag kommenterar bara utan att vilja vara med i utlottningen :P)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då känner jag till fyra av oss. :-) Även Swedish Zombie och Schitzo-Cookie's Bokblogg var negativa till The Passage. Fast man måste ju erkänna att vi är i minoritet...

   Radera
 7. Har läst den svenska som jag lånade på biblan men skulle väldigt gärna vilja ha en bok eftersom jag troligtvis inte kan vänta på översättningen mär del två kommet i höst :)

  SvaraRadera