tisdag 28 juni 2011

Tröstzombier

Har tyckt grymt synd om mig själv hela dagen som har halsont i värmen OCH var tvungen att sitta på jobbet. Tur att man kan tröstshoppa på vägen hem. Inser halvvägs igenom det första albumet att detta kan bli ett beroende över sommaren . Excellent.. :-)


8 kommentarer:

  1. Jag är lite bakom flötet, så det var inte så länge sen jag trodde att TWD var närmare 90 såna där album. Då tänkte jag att"nej fan det här får vara". Sen gick det upp ett ljus, eller rättare sagt var det feuerzeug som förklarade för mig hur det ligger till. Pinsamt för en zombiebloggare, men jag ursäktar mig med att serier är lite utanför mitt område. Har fått blodsma... menar mersmak nu, så alla album ska jag minsann ha och sen finns det ju några andra serier som också verkar kul... 28 days later osv. Min sida av sängen är snart ett enda zombieträsk. Fästmö uppgiven!

    SvaraRadera
  2. Lånade lillasyrrans exemplar som jag så praktiskt gav till henne (smart att köpa saker som man själv vill läsa ^^) har läst halva, gillar den skarpt!

    Blir att läsa resten av halvan när jag är tillbaka i Stockholm!

    SvaraRadera
  3. Swedish Zombie: Haha, förstår att hon är uppgiven. :-) Min pojkvän läser mycket av den skräck jag öser över honom men att tvinga honom att läsa allt vore nog att kräva för mycket. Även om jag gärna försöker.

    28 Days Later finns alltså även den som seriealbum..? Attans vad mycket pengar jag kommer lägga på zombiealbum den här sommaren!

    SvaraRadera
  4. Miriam: Mycket smart och taktiskt av dig. :-) Jag gör så med min mamma, ger henne litteratur som jag vet att jag kan låna när hon är klar. Och hon gör samma sak tillbaka.

    Har redan läst ut det första albumet, inser att det kommer bli minst ännu en tripp till SF-bokhandeln innan semestern. Gillar jättemycket.

    SvaraRadera
  5. http://www.bokus.com/bok/9781608866229/28-days-later-volume-1-london-calling/
    http://www.bokus.com/bok/9781608866359/bend-in-the-road/
    http://www.bokus.com/bok/9781608866359/bend-in-the-road/

    Bara omslagen är ju... man vill ha!

    Och:

    http://www.bokus.com/bok/9780061236761/28-days-later-the-aftermath/

    och annat:

    http://www.bokus.com/bok/9781600105272/zomnibus/

    och denna!

    http://www.bokus.com/bok/9780982750759/waking/

    SvaraRadera
  6. Swedish Zombie: Ahhhh! Sluta! Nåd... :-) Fantastiskt snygga framsidor, skulle kunna köpa enbart för det.

    SvaraRadera
  7. jag som varit statist i en zombiefilm :)

    SvaraRadera
  8. Hannele: Det bara MÅSTE du berätta om! Låter hur spännande som helst.

    SvaraRadera