måndag 13 juni 2011

Helgerna rinner iväg mellan mina fingrar

Jag vill blogga och planerar allt som oftast att göra så men ändå blir det inte av under lördagen och söndagen. Precis som att jag tänker att jag ska läsa alla dessa timmar som jag själv har att förvalta utanför jobbet, fast sedan kommer livet emellan. Och med "livet" menar jag allt det där som jag älskar men samtidigt ibland försöker ducka för, för att få tid för mig själv.

Vaknade före åtta i morse och gick upp och fixade kaffe i min favoritmuminmugg och gled tillbaka ner i sängen för att läsa. Frågade halvpersern vilken bok jag skulle läsa och hon svarade genom att sätta sig på båda. Så jag läste DN.

En lång dag senare och jag är tillbaka hemma och hittade fem minuter att samla mina tankar mellan duschen och sängen. Dagen förde med sig lite Game of Thrones på teve, söndagslunch hos svärföräldrarna och fotboll med pizza efteråt. Egentligen tycker jag fruktansvärt mycket om allt det där som kommer ”emellan”, både det höga och det låga men ofta längtar jag ändå efter mer kvalitativ lästid.


4 kommentarer:

 1. hahha, någon vill ha uppmärksamhet :)

  SvaraRadera
 2. Det är helt omöjligt att öppna en bok eller en tidning hemma hos mig utan att en katt sätter sig mitt på läsobjektet. :-)

  SvaraRadera
 3. Vilken fin katt du har!

  SvaraRadera
 4. cinnamonbooks: Tack så mycket! :-) Hon är en riktig sötnos.

  SvaraRadera