lördag 9 juni 2012

Prisa Gud, här kommer skatteåterbäringen!
Slitet uttryck, jag vet, men man får endast säga det på riktigt en gång om året, om man nu har sådan tur att man faktiskt får tillbaka något. Vägen hem igår kantades av finklädda människor med blombuketter, unga killar med klirrande påsar och ölindränkta studenter. Jag firade skatteåterbäringen med att åka förbi SF-bokhandeln i Gamla Stan där mitt mål var att köpa något totalt onödigt. Men som så ofta när man faktiskt kan och ger sig själv tillåtelse så hittade jag inget, det fick bli tre böcker istället.

Deirium av Lauren Oliver som jag läste om hos Bellas Bok.

Something Wicked This Way Comes av Ray Bradbury, som jag skrev om här.

Hungerspelen av Suzanne Collins, som jag ska ge bort i examenspresent nästa vecka.

Slutligen: Moa Martinson - Ordet och kärleken, en biografi av Kerstin Engman. Inte inköpt på SF-bokhandeln men beställd från antikvariat och låg hemma och väntade på hallmattan!
2 kommentarer:

 1. Haha, Robin Hood är ju full av härliga citat. Jag gillar också broder Tucks "Ut ur min kyrka!!!". http://www.youtube.com/watch?v=h5ljJhQJhII
  Eller prins Johns "De smiter med allt mitt guld!". :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Broder Tuck är en av de stora behållningarna med filmen! :-) Jag älskar även när prins John säger: "Det är Robin Hood jag vill ha!" och riktigt rullar på R:et i Robin.

   Radera