torsdag 21 juni 2012

Glad midsommar!

Den senaste veckan har jag haft svårigheter att avsluta böcker. Eller, jag har knappt tagit mig förbi femtiosidorsstrecket i någon om jag ska vara ärlig, istället har jag påbörjat fem stycken men egentligen inte haft ro eller ork att läsa oavsett typ av litteratur. Så det var ingen lätt uppgift Jellicoe Road hade när jag slog upp den för två dagar sedan och tänkte: Dazzle me! Kom igen nu då, trollbind mig du hyllade bok! Jag hade verkligen tagit till mig det så många sagt, nämligen att den kunde vara förvirrande till en början så jag läste bara på. Men när jag igår kommit till sidan sjuttio och fortfarande inte riktigt var med i läsningen så insåg jag mitt attitydproblem. Så jag gick tillbaka och läste om vissa delar, överdrivet l å n g s a m t, och nu när jag passerat sidan hundra så har jag äntligen börjat ta den till mig.Den här helgen ska jag ta det så lugnt som möjligt, tillåta mig själv att se teveserien Girls och Game of Thrones på Canal+ Play tills jag storknar. Jag ska grilla, dricka vin och bara läsa när det känns roligt och kul. Min vän på sjukhus har fått diagnosen Guillain-Barré och det verkar som att han kommer bli helt återställd, det bara måste han då vi ska dansa på hans bröllop om en månad. Så glad midsommar på er, alla mina bokvänner! Hoppas ni får en jättefin helg.

8 kommentarer:

 1. Ibland finns bara inte lusten att läsa där, det går ju i vågor. Din midsommarhelg låter i alla fall väldigt avkopplande och rolig, hoppas att den blir bra! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går verkligen upp och ner, lite trist att man inte riktigt kan styra det som man vill.

   Hoppas du får en bra midsommar! :-)

   Radera
 2. Glad midsommar på dig med! Hoppas din vän kryar på sig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :-) Hoppas du får en fin midsommarhelg.

   Radera
 3. Skönt någon mer som inte är hysteriskt upp över öronen förälskad i JR (ännu). Jag börjar känna mig väldigt utanför. :P Den svårbegripliga början gjorde mig också sur, vilket antagligen "förstörde" lite av resten av boken för mig.
  Ah, Girls har jag också börjat kolla på. Rätt kul faktiskt. Och New York!
  Hoppas att din sommarläsning får sig en skjuts! Det är aldrig kul när man fastnar sådär, fast det är lätt hänt när det finns mycket bra och lättsmält på tv. :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har verkligen inte varit kärlek vid första ögonkastet vad gäller JR. Har inte kommit längre än ca hundra sidor men det där himlastormande finns inte där än. Får se om det dyker upp.

   Girls är faktiskt himla roligt. :-) Förstod inte alls till en början (de två första avsnitten) men nu älskar jag serien.

   Radera