tisdag 26 juni 2012

Utlottning av Jessica Schiefauers PojkarnaBlev som sagt väldigt förtjust i pocketversionen av boken Pojkarna. Så förtjust att jag bestämt mig för att ha en utlotting om den! Vi kör väl som vanligt: anmälning via kommentarerna till det här inlägget ger en lott och om du bifogar en länk till ett inlägg på din egen blogg där du tipsar om min utlottning så har du två lotter. Givetvis får du anmäla dig via mail om du inte vill kommentera här, adressen är: beroendeavbocker@gmail.com. Döp mailet till "Pojkarna".

Min ganska kortfattade men väldigt positiva recension av boken hittar du här. Du är välkommen att anmäla ditt intresse till måndagen den andra juli kl 20:00 så kör jag som vanligt dragning via perser och presenterar vinnaren någon gång under tisdagen den tredje juli.

Lycka till!

13 kommentarer:

 1. Jag är gärna med i utlottningen. Jag har tipsat om den på min blogg: http://jenny.jennytranslation.com/2012/06/26/beroende-av-bocker-lottar-ut-pojkarna/

  SvaraRadera
 2. Jag är gärna med i utlottningen =)

  SvaraRadera
 3. Jag vill vara med i utlottningen!
  /Mari G
  m_gadell@hotmail.com

  SvaraRadera
 4. Vad kul - jag är också gärna med! :D Har dessutom tipsat om utlottningen på min blogg: http://bokmilaskogen.wordpress.com/2012/06/26/tavlingstips-pojkarna/

  SvaraRadera
 5. Hå, hå! (: Jag är också gärna med i utlottningen och har skrivit om utlottningen på bloggen://ielinashylla.wordpress.com/2012/06/27/chans-pa-pojkarna/.

  SvaraRadera
  Svar
  1. http://ielinashylla.wordpress.com/2012/06/27/chans-pa-pojkarna/. (hela adressen var visst inte med på första försöket - denna ska vara fullständig!) (:

   Radera
 6. Jag är också gärna med :)

  SvaraRadera