tisdag 12 juni 2012

Åh doktorn!

Beställde en Sonic Screwdriver och blev några centimeter lyckligare än jag var innan jag öppnade paketet. Det är visserligen en väldigt plastig variant som inte gör mycket annat än att lysa men den är jättefin ändå och jag ska köpa en dyrare variant med ljudeffekter snart.

Av någon anledning så hör jag den här låten i huvudet varje gång Amy Pond skriker efter The Doctor.


Spökkatten poserade villigt den här gången, bilden blev suddig och mörk men ändå fin.

12 kommentarer:

 1. Åh, Doctor Who och en Sonic Scrwedriver. (; Coolt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska se om hela klabbet under sommaren, en Sonic Screwdriver var i stort sett ett måste. :-)

   Radera
  2. Vad kul! Jag har precis börjat se lite på de senare säsongerna och har fastnat. (: Jag blev introducerad för Doctor Who för bara någon månad sedan.

   Radera
  3. Roligt att du också gillar! :-) Det tog ett tag för mig att verkligen fastna men när det hände - oboy vad jag var hooked. Jag brukar strunta i de gamla säsongerna och börja titta från 2005 när Christopher Eccleston var doktorn.

   Radera
 2. Den ser precis ut som den jag köpte hem förra sommaren. Går det att sätta den på nyckelknippan? Precis som du var jag besviken över hur plastig den var och inget surrande. Vill också skaffa en "riktig" :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, den går inte att sätta på nyckelknippan, men det är typ den billigaste varianten.

   PS: Jag stod ut i ett halvt dygn innan jag beställde en riktig från www.thewhoshop.com... :-) D e n kommer surra!

   Radera
 3. Åh, även om den är plastig så är jag grymt avis på att du har en! :P Kanske borde kolla om serien under sommarkvällarna..Brukar också köra från 2005 :) Vilken är din favoritdoctor? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är dags för att se om från början nu. :-) Hoppas det blir många tillfällen för Dr Who i sommar!

   Jag är ju väldigt svag för Christopher Eccleston och var ganska butter när David Tennant klev in, men nu tycker jag nog att just Tennant är den absolut bästa hittills. Så var han också doktorn under flest säsonger, av de nyare räknat, lätt att bli favorit då. :-) Vilken är din favorit?

   Radera
  2. Tennant har varit min favorit från första gången jag såg serien, jag tycker han är så charmig :)

   Radera
  3. Charmig, snygg, fantastisk. :-)

   Radera
 4. Jag hade hört om Doctor who ett tag men hade aldrig riktigt varit intresserad. Sen för bara någon månad sedan så hittade jag serien på netflix. Jag älskade serien direkt! Helt underbar!!!! Nu letar jag efter en sonic screwdriver, någon som vet var man kan köpa en som är relativt billig?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det underbart! Bästa serien. Jag köpte ju en finare sonic screwdriver strax efter den här men nu minns jag inte exakt varifrån... Tror jag startade från BBC's officiella Doctor Who-sida och att det bara var något eller några klick därifrån. :-)

   Radera