onsdag 25 januari 2012

Jamen då kör vi en utlottning av The Passage då!

Det verkar finnas ett gäng som ännu inte läst The Passage och är intresserade av ett exemplar, så vi kör på med en utlottning. Redan anmält intresse i kommentarerna till det förra inlägget gäller givetvis, men det går även bra att göra det här, innan klockan 20:00 torsdag kväll, så drar jag två vinnare efter det. Måste dock tillägga att jag inte har möjlighet att skicka till någon som bor utanför Sverige.

14 kommentarer:

 1. Jag är väldigt gärna med i utlottningen!

  SvaraRadera
 2. Hehe, jag tar åt mig :) Nej, jag har en svensk adress som går utmärkt att skicka till då jag åker hem lite då och då :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade faktiskt inte kollat vilka som finns innanför landets gränser utan kom på i sista sekunden att det var bäst att hojta till om det. Kul att du kan vara med ändå! :-)

   Radera
  2. Haha, då var det ren tur för glömde nämligen nämna det när jag anmälde mig till utlottningen :) Nu håller jag tummarna!

   Radera
 3. Låter riktigt prima! Jag hänger gärna på! (:

  SvaraRadera
 4. Jag chansar, varför inte testa The Passage. Jag vill va me i utlottningen.

  SvaraRadera
 5. Jag vill vara med!
  Eller... näe... men kul med utlottning! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, näe det vill du inte. :-)

   Jobbar hårt på att ge de lite mer styvmoderligt behandlade böckerna ett bättre hem. Så jag inte får SLÄNGDE-du-böcker!!-maffian på mig. ;-)

   Radera
  2. Det är nog det roligaste jag gjort hittills på bloggen. Men det kunde ja gjorts ÄNNU bättre... typ en video a la bookshelf tour fast med bokbål i stället. Sedan hade det bara varit att lägga ned bloggen kanske... =P

   Radera
  3. Delvis håller jag med, man ska givetvis inte slänga eller bränna böcker i ett försök att radera vissa titlar från jordens yta. (Dort, wo man Bücher verbrennt, verbrennt man auch am Ende Menschen, och allt det där.) Men jag har kommit över paniken somliga känner när man slänger en kasse Liza Marklund eller annan dussinlitteratur. Kom igen, det är inte som att slänga gamla värdefulla förstaupplagor från Kungliga Biblioteket.

   Radera
  4. Werfen Müll in die Recycling ist gut! Die Passage ist besser, Kompost! Sieg zum Abschied und skinkschnitsel! =)

   Radera
  5. DET var ditt svar!?

   ;-)

   Radera
 6. *Lämnar intresseanmälan* :-)

  Kram Paul
  anxiety_@hotmail.se

  SvaraRadera
 7. Jag anmäler åter mitt intresse just in case. ;)

  SvaraRadera