torsdag 15 mars 2012

Tillbaka till verkligheten

Det är dags att välja ny bok. Läser Oksa Pollock som kvällsbok men är en tredjedel in ganska trött på alla fantasiord som fullkomligt regnar över en, det är pompinjacker, lilltossar och Peleriner för hela slanten. Istället för att berätta en historia så strösslar författarna texten med magiska länder, människor och företeelser. Trist. Så just nu väljer jag mellan dessa:


Att återigen slänga sig in i Morganville lockar enormt, men kanske behöver jag något med mer substans? Förmodligen väljer jag i morgon bitti när jag måste göra det på fem sekunder innan jag går till pendeln, det brukar vara det absolut bästa sättet. Att inte tänka för mycket. Ser faktiskt fram emot att ge mig ut i verkligheten igen, lämna soffan, näsdukarna och de dåliga teveprogrammen. Fast jag kommer ju sakna de här två:

4 kommentarer:

 1. Jag säger Reapers are the Angels! För den är jag själv så nyfiken på ^^

  Annars morganville ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Reapers are the Angels är ett tips från Swedish Zombie och därmed väldigt intressant! :-) Har försökt läsa några sidor i den nu när jag legat hemma i förkylning men allt snor i huvudet gjorde mig uppenbarligen för korkad för att läsa på engelska.

   Radera
 2. Jag blev helt distraherad av de där fluffiga och jättegosiga missarna på fotot. Helt galet söta ju!!! Har sneglat på den Vita Tigern men den har inte riktigt övertalat mig än.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är de fantastiska! :-)

   Den vita tigern har jag haft på vänt länge nu och känner att jag borde läsa för att det handlar om Indien, skrivet av en indier, men så fort "borde" är med i leken så springer jag rakt åt det andra hållet.

   Radera