lördag 17 mars 2012

Fantasidepression

Läser Feast of Fools och kan inte låta bli att irritera mig massivt på Claires föräldrar. Förmodligen kommer det en förklaring till varför de nödvändigtvis var tvungna att flytta till Morganville, varför författaren valde att skriva in dem i historien, men just nu går de bara runt med blank blick och är enerverande. I övrigt så började jag återigen se säsong 5 av Doctor Who (går på BBC HD) och drabbades av en otrolig fantasidepression när jag för femhundraelfte gången insåg att jag aldrig kommer få vara med om något sådant, att världen är normalt trist... Fånigt, jag vet. Jaja, tillbaka till soffan och boken.

4 kommentarer:

 1. Jag känner igen det där med fantasideppression, den brukar slå mig också när jag kollat ett tag på underbara Doctor Who.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just Doctor Who är otroligt bra på att framkalla de där känslorna, först överväldigande glädje och sedan ledsamhet över att det aldrig kan bli sant. Men det är det värt. :-)

   Radera
 2. Tänker du läsa hela Morganvilleserien?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sådant vet man aldrig i förväg. :-) Sätter jag upp det som ett mål så blir det definitivt inte gjort, så det låter jag bli. Tar det en bok i taget.

   Radera