onsdag 1 februari 2012

Är det lördag snart?

12 kommentarer:

 1. ALLA tycks läsa den boken. Det är deckarinslagen som avskräcker mig. Är det så, eller har jag missförstått? Deckare alltså...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hellberg är mer mörka hemligheter och spöken. Men börja från början och läs hennes första bok, Styggelsen, som jag tycker är hennes hittills bästa.

   Radera
 2. Åh så trevlig lördagsläsning :D

  (Och SZ, den här är väldigt lite deckare. Typ nästan ingen alls. Mest stort hus och läskigheter.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bestämde mig redan innan den damp ner i brevlådan att den skulle få bli lördagsläsning och det ser ut som att jag kan hålla mig. :-)(Har fullt upp med zombier ändå.)

   Radera
  2. Men det är aka-porr också va? Invändningar, invändningar...

   Radera
  3. Mja... Döden på en blek häst kan nog kallas aka-porr, men jag vet ärligt talat inte hur det är med Tistelblomman. Säg som det är, du vill bara inte! ;-) Kom igen, ge Styggelsen en chans. Kan jag våga prova Leif GW Persson så kan du prova Amanda Hellberg!

   Radera
  4. Okej! Deal! Jag lovar att ta itu med Styggelsen i febuari. GW är rolig. Bäckström är min absoluta favoritpolis. I Lindaboken går han bärsärk. Skitrolig bok utan den minsta gnutta spänning.

   Radera
  5. Och gillar jag inte boken så kan jag ju alltid kasta den, moahahaha

   Radera
  6. Lysande! :-) Ska bli kul att höra vad du tycker om Styggelsen.

   Min pappa läste alla Leif GW's böcker oräkneliga gånger men jag har aldrig tyckt om deckare. Fast jag är ju väldigt förtjust i Leif GW själv så jag har insett att jag åtminstone måste försöka. Mamma lämpade av ett välläst (läs: trasigt) exemplar av Mellan sommarens längtan.. förra helgen, så nu är det dags.

   Radera
  7. Haha, givetvis kan du slänga den! :-) Du kommer få hela bok-bloggar-aka-porr-maffian på dig, men det kan det väl vara värt. ;-)

   Radera
  8. SZ: Jag bannar dig i förväg! Jag kommer leda mobben av fackla och hö-gafeltåget mot dig!

   Radera
  9. Ja där hör du Swedish Zombie, de är dig redan på spåren!

   Radera