tisdag 5 juli 2011

Hundöra

Lånade Så har jag det nu, av Meg Rosoff på biblioteket igår då den visade sig helt omöjlig att hitta i någon bokhandel. Funderade ett tag på att beställa den från Bokus eller Adlibris men kände att jag ville ha den nu. Blev lite full i skratt när jag upptäckte ett hundöra redan på andra sidan! Någon har alltså läst hela första sidan och sedan tänkt att de inte skulle komma ihåg hur långt de kommit. :-) De vikta hörnorna återkommer med jämna mellanrum men efter sidan fyrtiofyra är det slut. Nu undrar jag om denna läsare inte kom längre eller lästes allt det övriga i ett svep? Påpekade någon det förkastliga i att göra hundöron i en biblioteksbok?

4 kommentarer:

 1. Du, den här gillade jag inte alls. Jag läste den då den kom ut eftersom jag blev nyfiken på den efter alla positiva reccensioner. Men tyvärr, jag tyckte att den var jätteseg så jag tror att läsaren som gjorde hundöron kanske gav upp...?

  SvaraRadera
 2. Fru E: Vad trist att höra att du inte tyckte om den men man kan inte gilla allt. Jag tror jag har kommit en tredjedel in och än så länge så hänger jag med, får se vad det blir för slutbetyg när jag är klar.

  SvaraRadera
 3. Hata hundöron! Oavsett i vems bok de sitter :-)

  SvaraRadera
 4. Emma: Jag håller faktiskt med. :-) Självklart gör man som man vill med sina egna köpta böcker, men när man lånar från en vän eller bibliotek så f å r man bara inte.

  SvaraRadera