torsdag 15 augusti 2013

Ännu ett impulsköp

Tror det är slutet av semestern som spökar, som gör att jag inte riktigt kan avsluta det jag påbörjar, för just nu bara börjar jag med bok efter bok efter bok. Att hela tiden sträcka mig efter en ny ger mig känslan av att jag har all tid i världen, att jag kommer kunna sitta i värmen på balkongen och läsa länge till. Senast i raden är Den femte vågen av Rick Yancey där kodorden är: dystopi, utomjordisk attack, ungdomsbok, och kärlek. Helt mitt område alltså och jag har snabbt rasat igenom halva boken. Fick till och med ta en paus för annan läsning då den gav mig rejäl ångest. Bra betyg! 


9 kommentarer:

 1. Den här vill jag väldigt gärna läsa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det förstår jag! Det ville jag också direkt när jag läste på baksidan. :-)

   Radera
 2. Svar
  1. Det är den! Visst är det "ännu" en dystopi med ungdomar men jag tycker än så länge att den har något som många andra inte haft, något extra, en brist på förutsägbarhet.

   Radera
 3. Den är SÅ BRA! jag tvingade mig själv att sakta ner i slutet för den inte skulle ta slut för fort. Nu är jag i "mellanläge" fast jag har bra böcker att läsa så har jag svårt att släppa den och komma in i nästa bok som ska läsas...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har kommit igenom halva boken än så länge. Men vad roligt att den håller hela vägen ut! :-) Ska gräva ner mig i soffan nu i veckan och läsa ut den på kvällarna.

   Radera
 4. Jag älskade också första halvan av boken, sen tappade den mig lite av anledningar som jag skriver om i min recension för dagen som du ska hålla dig ifrån tills du läst hela boken :-) Jag fick också pausa lite i början för att den gjorde mig så illa till mods, på ett bra sätt alltså.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu har jag börjat läsa den igen och än så gillar jag! Har ganska precis kommit över halva boken. Är inte helt förtjust i den här militär-boot-camp-grejen som pågår just nu men gillar beskrivningarna av alla ungdomarna.

   Radera
 5. Den verkar ju super bra!
  Jag har tävling på min blogg.
  Välkommen dit
  Kram Cissi

  SvaraRadera