måndag 26 augusti 2013

Sommarrutiner ska bli höstrutiner

Har under sommaren kommit ifrån rutinen att blogga regelbundet men hoppas att jag nu när mamma kommer hem från solsemester kan återgå till det normala med ett par inlägg i veckan. I tre veckor har jag haft ansvar för fyra katter på två ställen och har mest flängt runt och öst upp mat. Jag läser lite om kvällarna och ibland på pendeln om morgonen men jag måste erkänna att det varit tufft att komma tillbaka till vardagsrutinerna. I brist på ork har jag fastnat i tv-serierna Broadchurch (extra kul för Doctor Who-fans då både David Tennant och Arthur Darvill är med) samt Top of the Lake men jag puttrar långsamt på med böckerna Wolf Hall och Sju jävligt långa dagar


2 kommentarer:

  1. Kissekatterna då! Mjaaaaau mjaaaau. vill också ha en missekatt! Ja när man pratar om och med söta katter får man prata hur löjligt som helst (kattemissarna gillar en mer då!)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, självklart får man prata löjligt! :-) Det är min mammas katter på bilden och hon till vänster är tjugo år och hör nästan ingenting men kissen till höger säger inte nej till lite bebisspråk.

      Radera