onsdag 25 april 2012

Vinnaren av härmskrikebroschen

Försökte filma, jag lovar. Men liksom bagarbarn äter gammalt bröd och skomakarungar går barfota så har de som jobbar på mobiloperatör en värdelös mobil. Eller åtminstone en mobil med dålig kamera, inte ens stillbilderna är längre något att ha.

Men det struntar ju ni i. Med all rätt. Okej, efter att ha skrivit, klippt till och vikt fyrtiotre lotter så samlade jag dem alla på mormors tårtfat.



Sedan h ä l l d e jag dem över persern vilket var extremt tillfredsställande. Som om katterna inte blivit tillräckligt upphetsade av alla remsor av papper och den där svansen som jag olyckligtsvis satte mig på...




Ett tag trodde jag inte jag skulle få en vinnare på hela kvällen då katten vägrade ha ner en enda pappersbit på golvet men sedan jag förstått att hon tuggat på en och samma lott en bra stund så fick det bli den!

Så, grattis Ruth Robertsson!!!
(Maila mig din adress så postar jag broschen snarast.)



Stort tack till alla som kommenterat och mailat, det här var fantastiskt roligt. Härmskrikebroschen finns att beställa från Amazon redan nu och Science Fiction-bokhandeln  från och med juni.

9 kommentarer:

  1. Haha hysteriskt kul ^^ Grattis till Ruth!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hysteriskt kul är helt rätt benämning! :-)

      Radera
    2. Tack!:D
      Ja jag antar att oddsen var gynnsamma för mig denna gång;)

      Radera
  2. Jag har förresten utmanat dig ;) http://schitzo-cookie.blogspot.se/2012/04/11-kluriga-och-inte-helt-bokrelaterade.html

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj, det får jag ge mig på ikväll. :-)

      Radera
  3. Tack så mycket!
    Förlåt men jag har varit utan internet några dagar o trodde att jag skulle bli kontaktad via mejl om jag vann. Så jag tänkte bara kolla nyss vem som vann om det blivit klart o såg att det var jag!!:D
    Jag har mejlat dig min adress och ber än en gång om ursäkt för att det dröjde ett litet tag;)
    /Ruth
    PS TACK FÖR ALLA NI SOM GRATTADE MIG DS

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ingen fara! :-) Tänkte att du skulle få till idag (måndag) på dig innan jag började efterlysa dig via mail. Och det är ju ingen brådska, broschen står så fint i min bokhylla i väntan på att bli skickad.

      Grattis!

      Radera