lördag 14 april 2012

Aw, stormtroopers....

Jag veeet att jag sade att jag skulle stanna i soffan med bok, te och en filt idag, men vad ska en lätt tokig kvinna ta sig till när hon inser att det är Star Wars-dag på SF-bokhandeln? Trots förkylning och snöstorm så var jag faktiskt tvungen att åka in, det skulle ju finnas stormtroopers där! Är väldans svag för dessa anonyma soldater. Det gick även runt en jättesöt prinsessan Leia med kanelbullshår och allt. Och så fanns det Lego, massor av olika roliga leksaker/produkter att köpa samt intervju och signering med en Derek Lyons (har på något sätt jobbat med Star Wars-filmerna). Hörde en tonårstjej förtvivlat sucka "Men varför köpte jag mat..?" när hon insåg hur mycket roligt det fanns.


Egentligen hade jag inte tänkt köpa några nya böcker alls den här helgen men det gick inte att hålla plånboken stängd, det går sällan på SF-bokhandeln. Det bidde Pariah av Bob Fingerman och Namnsdagsflickan av Kristoffer Leandoer och Åsa Ekström.Tror båda är efter tips av Swedish Zombie faktiskt. Och så stormtroopers-isformar. Så klart.

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Kul! Jag läste ett gäng sidor på vägen hem och den verkar vara väldigt söt och fin. :-)

   Radera
 2. Svar
  1. Riktigt roligt! :-) Som vanligt när SF-bokhandeln har temadagar.

   Radera
 3. Gud jag hade inte vågat gå in där! Jag har någon konstig fobi för maskotar/utklädda saker som går runt och ska försöka var vänliga, men ska jag vara helt ärlig skrämmer de skiten ur mig. Sitter långt in det där efter någon traumatisk upplevelse som hände när jag var liten...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror det är många som känner så. Har en kompis som jag fått rädda från både Scooby Doo, clowner på styltor och diverse Nickelodeon-karaktärer (jag och kompisen jobbade ihop på en teve-distributör och det var inte helt ovanligt med event där kanalernas tecknade figurer dök upp "in the flesh"). Jag kan känna ett obehag inför utklädda saker, men inte när det gäller stormtroopers, där blir jag snarast förhäxad.

   Radera