tisdag 3 april 2012

One down

Det är fantastiskt hur mycket man får läst när man väl sätter sig ner och kan läsa ostört. Förra veckan kämpade jag för att bli klar med en bok under vad som kändes som en litterär evighet (och då var det en bok jag verkligen älskade) och nu har jag klarat av Jenny Milewskis Skalpelldansen på ett par timmar. Ska försöka hitta orden för att skriva en recension också, det är långt till den tjugonde april och jag vill inte glömma.

Jahapp, nämen tar väl upp Skuggsida då.

6 kommentarer:

 1. Jaa, Skalpelldansen vill jag verkligen höra en recension på! Har varit lite sugen på den själv men är ändå inte helt hundra. Godkänd eller? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mja... :-) Inte helt. Men mer ska jag inte säga innan recensionsdatum. Fast lita inte på mitt ord, läs den själv!

   Radera
 2. Spännande! Jag är också nyfiken på Skalpelldansen och blir ännu mer nyfiken efter ditt "mja"! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt! Hoppas verkligen inte att mitt "mja" avskräcker någon för det finns så mycket att diskutera vad gäller Skalpelldansen. Ska bli intressant att läsa allas recensioner när den dagen kommer.

   Radera
 3. Fast till 20 april behöver man inte vänta? Det är väl en deadline bara på 27 april?

  SvaraRadera
  Svar
  1. I de papper från förlaget som följde med mitt recensionsex så stod det att det är recensionsdatum den 20:e april. Som bokbloggare måste man inte hålla det (såsom tidningarnas recensenter), men vad jag förstått så brukar det uppskattas om man inte gör för stora utsvävningar.

   Är det Booked som satt en deadline till den 27:e?

   Radera