fredag 9 september 2011

Bara en bok till

(Eller tre)

Jag har sagt det förut men det tåls att säga igen: SF-bokhandelns tidning är det närmaste jag kommer barndomens känsla när man fick lägga händerna på Stor & Liten-katalogen. Inte bara en värld öppnar sig, utan hundratals, och jag vill besöka dem alla.

Då det inte är realistiskt att köpa allt så får jag välja ut några pärlor. Jag kommer att köpa George R R Martins Sagan om is och eld och förmodligen helt övergå till att läsa den på svenska, så fort jag kan slita dem ur pojkvännens händer vill säga. Och så börjar jag bli nyfiken på Erik Granströms Svavelvinter, någon som har läst den? Även World War Z av Max Brooks har jag varit lite sugen på länge nu. Något du har läst Swedish Zombie?  

2 kommentarer:

  1. Av de tre är det bara World War Z jag läst, förstås. Och den är nästintill genialisk! Martin är jag nyfiken på, men vägrar ge mig in i ett sånt läsprojekt just nu, men en vacker dag så...

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att höra om World War Z! Har haft den i min hand några gånger men hittills inte köpt. Ska lägga till den i budgeten. :-)

    SvaraRadera