söndag 17 februari 2013

Bokhyllan organiserad - check!

Mamma ska sälja radhuset och flytta till lägenhet så de närmaste helgerna kommer vi göra vårt bästa för att rensa ut ungefär hälften av det hon äger. Igår stod jag först i hennes bibliotek och sorterade, flyttade och lade åt sidan för att några timmar senare stå framför mina egna bokhyllor för att försöka få in böckerna jag fått med mig hem. Det var inte som att det fanns så mycket plats där innan. Men nu är bokstavsordningen återupprättad (av någon anledning kom O efter S) och det ligger inte längre böcker inknökade på tvären överallt. Tre av fem bokhyllor ser ni nedan:


Och så fick jag med mig Kerstin Thorvalls Det mest förbjudna (som för övrigt ligger på ett örngott jag hade som barn och bara inte kunde slänga idag) och som jag skrev om för inte så länge sedan. Ska bli väldigt intressant att läsa om den.


6 kommentarer:

 1. Fint! Ambitiöst att ha alfabetisk ordning, mina står som de ställdes in när vi flyttade...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! Jag siktar alltid på alfabetisk ordning när jag städar bokhyllorna men sen luckras det upp mer och mer allteftersom tiden går...

   Radera
 2. Snyggt. Själv har jag sorterat och rensat bokhyllan med. Pocketarna står i företagsordning :) Månpocket en rad osv hihihi. Tänkte ha i bokstavsordning först men iddes inte!
  KRAM CISSI

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det skönt att ha ordning? :-) Även om det inte är bokstavsordning, det är ju valfritt. Min mamma slänger alltid in allt som det kommer och påstår att hon vet e x a k t var allt står ändå.

   Radera
 3. Svar
  1. Ja, i några månader framöver så kommer det vara finfint! :-)

   Radera