lördag 23 februari 2013

Katitzi-album

Ännu en helg bestående av rensning och städning hos mamma. Ännu en helg när jag kommer hem med flera kassar böcker som jag inte riktigt har plats för. Den här gången hittade jag två av tre Katitzi-album! Oj, vad jag läste dessa som barn. De är lite buckliga men jag kunde inte slänga dem, åtminstone inte utan att läsa dem först.4 kommentarer:

 1. Jag fick alldeles nyligen veta att Katitzi fanns i serier! Vilka böcker är det som är med i serierna handlingsmässigt, vet du det? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det första albumet verkar vara precis i början av bokserien, när Katitzi befinner sig på barnhemmet och inte vågar åka med sin pappa när han kommer och hämtar henne. Ska läsa dessa två och försöka skriva något längre om dem och samtidigt läsa om böckerna! (Har äntligen bestämt mig för att göra det.)

   Radera
  2. Ska bli spännande att höra! :) Och gud vad roligt att du ska läsa igenom böckerna! Ska följa dina recensioner med spänning! Det ska bli så kul att se vad du tycker om dem! :)

   Radera
  3. Det var så himla kul att följa din läsning och jag har funderat på det sedan dess. :-) Nu ska jag bara komma på om jag ska låna dem på biblioteket eller om jag ska försöka hitta fina utgåvor på Bokbörsen.se

   Radera