onsdag 14 november 2012

Varför frågar inte någon mig om boken jag läser?

Just nu är det galet mycket att göra på jobbet och har så varit i flera veckor. Samtidigt tampas jag sedan i lördags med en vattenläcka i mitt badrum så min vardag består av: minimalt med sömn, jobb, tågresor, däcka på soffan, moppa upp vatten från badrumsgolvet och ringa rörmokare, bostadsrättsförening och däremellan gråta en skvätt för att jag inte har kontroll över saker. Men ärligt talat hörrni... det jag ändå tänker mest på just nu är Gillian Flynns Mörka platser och hur det ska gå för Libby Day. Här på jobbet ligger den lite provocerande utplacerad på min hurts, för jag liksom vill att någon ska fråga om den så att jag får lovorda. Hysteriskt moget av mig. Men det är otroligt hur en bok kan trollbinda! Är så tacksam att jag har Gillian Flynn just nu.8 kommentarer:

 1. Är den SÅ bra alltså? Jag har satt upp den på min att-läsa-lista, men får nog flytta upp den då! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag vill påstå att den ÄR det. :-) Och då gillar jag i allmänhet inte deckare eller kriminalhistorier, men den här tycker jag är helt fantastisk.

   Radera
 2. Den står som nummer tre på min önskelista till jul, hoppas Tomten kommer med den :)

  SvaraRadera
 3. Ha, Jag har en likadan påse och gör exakt detsamma med mina böcker på jobbet.
  De dagar jag läser skräp (oroväckande ofta) får boken för det mesta stanna i väskan. Mycket skönt att inse att jag inte är helt ensam om detta beteende.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt! :-) Jag gör exakt likadant som du, är det en bok jag inte riktigt orkar prata om eller som jag kanske inte vill skylta med så får den ligga kvar i påsen. Extra kul att du har en exakt likadan påse!

   Radera
 4. Jag har också den här hemma nu och hoppas snart kunna komma till den! Många är det som har lovordat så jag hoppas att jag inte har FÖR hög förväntningar nu. Det händer mig ganska ofta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår p r e c i s hur du menar. Jag har också en förmåga att få för höga förväntningar och så blir jag ledsen när jag inte älskar lika mycket som alla andra.

   Radera