söndag 7 juli 2013

Gratis e-böcker genom DN

Upptäckte till mig stora lycka att DN under sommaren erbjuder gratis e-böcker (sju olika titlar) om man är prenumerant! Plötsligt blev jag väldigt glad att jag ännu inte gjort allvar av mina hot om att säga upp min helgprenummeration. Först ut är Det eviga folket är inte rädda av Shani Boianjiu som jag varit väldigt nyfiken på sedan den kom. Den är nu nedladdad till mobilen och ska förhoppningsvis vara min räddning på pendeln till och från jobbet under de två veckor som är kvar till semestern.


3 kommentarer:

 1. Som en spottloska mitt i ansiktet på den som betalat fullpris för DN i 40 år.
  Jag försöker ladda ner till PC och till androidtelefon i timtal men böckerna låter sig inte laddas ner. Det går inte att öppna dem. Någon hjälp finns inte att få.
  Det finns en arrogant grundton i digitaliseringen. Inte heller kan jag längre läsa tidningen i telefonen. Det höll två veckor, sedan var den nersläckt och tidnigen godtar inte mitt lösenord. Ingenstans kan man skapa nytt lösenord.
  Jag ger upp.
  Det finns andra tidningar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag får ner böckerna till min androidtelefon om jag använder Chrome som webläsare men inte om jag försöker med den webläsaren som kom med mobilen! Så prova det om du inte redan gjort det.

   Läsa tidningen i telefonen har jag faktiskt inte ens försökt, däremot gillar jag att man kan läsa dagens artiklar ur papperstidningen på datorn. Uppskattas när man som jag bara får tidningen i brevlådan fredag - söndag. Men jag tycker att det är för dyrt för de få dagarna jag faktiskt har den, att ha den hela veckan känns som slöseri då jag oftast inte har tid att läsa den då.

   Radera
  2. Jag instämmer helt. Jag får meddelande: du har besökt sidan många gånger ... men inget händer.
   Vi skippar DN i höst.

   Radera