söndag 13 maj 2012

Eld, missionärer och vampyrer

Hemma hos Beroende av böcker så har vi inte riktigt gått upp än. Eller, vi vaknade redan före sju men efter att ha hämtat te så kröp vi ner i sängen igen, jag och katterna, och där (här) har vi stannat. Påbörjade Eld igår eftermiddag och har nu läst cirka en tredjedel. Det är baske mig omöjligt att lägga ifrån sig den när man väl har börjat!Måste säga att rörelsen Positiva Engelsfors skrämmer skiten ur mig, mer än alla demoner, vampyrer och andar någonsin kunnat göra. Tänker givetvis på Fellowship of the Sun från suveräna True Blood (se bilden nedan) men även på min mamma som alltid slagit bakut så fort hon anat sådana människor. En egenskap som var nästintill nödvändig då vi när jag var liten bodde ett stenkast ifrån en kyrklig rörelse som gärna missionerade bland bostadsområdena runt omkring. (En gång öppnade mamma dörren och påstod att vi dyrkade djävulen och därför inte firade jul, bara för att få dem att gå därifrån så fort som möjligt.)


Nej, nu ska jag lirka boken från katterna som absolut inte ville bli fotograferade men nu har tagit boken som gisslan. Och jag tänker inte gå upp ur sängen förrän jag absolut måste.

8 kommentarer:

 1. Men så klart! Du har helt rätt, det är Fellowship of the sun som låg i bakhuvudet när jag läste om positiva Engelsfors...
  och åh! vad jag längtar efter att läsa SH-böckerna, om - och nyläsning :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tog det på de gula tröjorna med solar på! :-) Men även jag funderade länge innan jag kom på det.

   Radera
 2. Du har helt rätt. De är riktigt otäcka för såna männsikor finns ju på riktigt. Nån vampyr eller demon har jag ännu inte träffat på..:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja du tänker så. :-) Helt korrekt givetvis. Men att saker är så kallat "overkliga" har sällan hindrat mig från att vara vettskrämd.

   Radera
 3. En hel dag i sängen låter inte helt fel :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du, det var helt fantastiskt. :-)

   Radera
 4. Du har blivit utmanad av mig: http://cinnamonbooks.wordpress.com/2012/05/13/jag-ar-utmanad/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trevligt! :-) Ska svara så fort jag kan.

   Radera