fredag 15 mars 2013

Sabla förkylning

Har varit halvkrasslig hela veckan men nu gick det inte längre, blev kvar hemma idag. Satsar på att ligga i soffan hela dagen och har valt dessa filmer, en serie och en bok som förströelse. Lär knappast ta mig igenom allt men man kan ju alltid försöka. Sedan tänkte jag gå ner till affären och köpa glass så fort temperaturen ute lämnat -14strecket och närmat sig nollan (och min egen har tagits ner med hjälp av Treo). Jag satsar på sockerchock idag, se smörgåsen med marmelad och temuggen med löjliga mängder honung.


4 kommentarer:

 1. Jag har också varit krasslig hela veckan, men ingenting har riktigt brutit ut ordentligt än. Försöker som du ta det lugnt och läsa, se film osv men krigar lite med c-uppsatsen också ;) Hoppas du kryar på dig! Och att sockerchocken är framgångsrik ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch, förstår verkligen hur det känns. Det är ganska värdelöst när det inte bryter ut, när man bara går runt och bär på det.

   Sockerchocken var mycket framgångsrik! :-) Siktar på ännu en ikväll.

   Radera
 2. Tråkigt med förkylningen! Men du har ju i alla fall mycket trevlig underhållning att sysselsätta dig med ser jag. Skönt att se att någon annan än jag själv gärna satsar på feel bad a la The Road när man är sjuk. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja varför inte gå på det tunga artilleriet när man redan inte mår helt hundra? :-) Fast världens undergång fungerar alltid, sjuk eller inte.

   Radera