söndag 17 mars 2013

Meddelande till Loiuse på Boken är tankens barn!


Nu har jag beställt den första boken i serien om Katitzi från Bokbörsen! Funderade länge fram och tillbaka huruvida jag skulle låna på biblioteket eller samla på mig alla begagnat och nu bara gjorde jag det. Beställde. Har enormt blandade känslor inför den här omläsningen som jag gissar kommer bli både mer underbar och samtidigt svårare än omläsningen av Kulla-Gulla. Sen tillkommer frågan var i hela friden jag ska placera de femton böckerna i serien, för egentligen har jag platsbrist men det får bara lösa sig. Har en känsla av att Katitzi kommer vara värd det.


2 kommentarer:

 1. Gud så spännande det ska bli att höra vad du tycker om dem! Själv upplevde jag att det var en väldigt känslosam resa att följa Katitzi, böckerna förändras så mycket under tiden och jag som inte hade läst de sista böckerna fick verkligen en chock över vändningen och över hur mycket jag inte såg när jag läste de tidigare böckerna som liten.
  Jag lånade böckerna på biblioteket men tycker absolut att du gjorde rätt som köpte dem! Funderar på att själv göra det framöver.
  Och på tal om omläsning av Kulla-Gulla så går jag och drar ut på den med flit för den är ju så himla fin, vill inte att den ska ta slut :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har stålsatt mig. Har förstått på din omläsning att det kommer bli delvis väldigt tufft och är förhoppningsvis väl förberedd. Och jag vet faktiskt inte om jag läste alla när jag var barn/tonåring men när jag kollar på titlarna så känns de väldigt bekanta. Så jag t r o r att jag gjorde det.

   De flesta delarna verkar finnas begagnat men del två lyser med sin frånvaro, kanske får jag låna den på biblioteket. Men just eftersom jag inte ägde serien som barn utan bara lånade om dem (igen och igen) så känns det extra kul att få äga dem nu. :-)

   Förstår dig angående Kulla-Gulla! Det var en riktigt fin omläsning.

   Radera