lördag 30 mars 2013

Påskaftonsmys

 

Idag har jag hasat runt i mjukisbyxor hela dagen, städat, tvättat, tagit tupplur, läst inlägg i Fiktiviteters Austenlördag och pysslat med katterna. Rätt skönt att när eftermiddagen kom laga lite thaimat och slå på Harry Potter och Fenixordern medan folk utanför fönstret uppklädda och med gåbortblommor i handen var på väg till påskmiddag (min familj klarade av den delen igår). Nu sitter jag och åter bekantar mig med Juliette i Wool som jag läser för Swedish Zombie och pillade högtidligt upp omslaget till Kinderchokladkaninen. (Att jag sedan gick bananas och snabbt slaktade övre halvan av kaninen behöver vi inte tala så högt om...)


2 kommentarer:

 1. Hörde just (som i för tjugo minuter sedan) en person rekommendera Wool! Det måste vara ett sammanträffande med mening - har aldrig hört talas om boken tidigare, men nu ska den kollas upp! Låter som att du haft en skön dag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, det var verkligen ett sammanträffande! Tycker absolut att du ska kolla upp den. Jag fullkomligt ääälskade Hugh Howeys bok I, Zombie och gillar de hundra sidor jag läst i Wool väldigt mycket. Riktigt bra postapokalyps.

   Det har varit en helt fantastisk dag. :-)

   Radera