tisdag 9 augusti 2011

Ska bara förläsa lite... några sidor, MAX ett kapitel

Jag hade extremt dålig karaktär på vägen hem idag när jag rusade ut och omedelbart köpte en bok som Bokstävlarna tipsade om. För det är inte som att jag inte har böcker som väntar på att bli lästa. Det faktum att jag nyss deklarerade att jag var trött på postapokalyps var även det som bortblåst. Plötsligt var ett zombie-London allt jag ville läsa om.

Pojkvännens Tyra sitter och tittar på mig när jag kämpar med att bara läsa lite. Näe, men om man ska gå och fixa lite te och gräva fram en muffins ur skafferiet? Och så glömmer vi allt jag sa om att först läsa klart Arundhati Roy.

8 kommentarer:

 1. Härligt när man blir så inspirerad av ett blogg-inlägg! Du gör helt rätt som väljer bok efter vad du VILL läsa, tycker jag!

  SvaraRadera
 2. Fru E: Jag vet ju med mig att jag mest bryter de regler jag själv sätter upp för mitt läsande. Så jag har ingen aning om varför jag ens försöker. Men du har helt rätt, man ska läsa det man vill. :-)

  SvaraRadera
 3. Arupuphi McCoy eller vad det var... klart det är bättre du läser mer apokalyps =P

  SvaraRadera
 4. Swedish Zombie: Kan jag tänka mig att du tycker! :-) Och nu är jag lite mer än hundra sidor in i De levande döda, den bara rinner iväg. På ett bra sätt.

  SvaraRadera
 5. Oooh, vad många bra böcker du tipsar om!8D ska lätt hugga in i någon zombie/apokalyps (gärna i kombination) när jag är klar med Igelkottens elegans 8D

  SvaraRadera
 6. Miriam: Jag vet, det är mycket nu! :-) Så många böcker att läsa, så lite tid.

  SvaraRadera
 7. Fienden är ju ganska beroendeframkallande också, jag läste själv ut den i ett litet nafs. :)

  SvaraRadera
 8. Anna: Jo, jag märkte det.. :-) Läste ut den i ett litet nafs och vet inte riktigt om jag ska orka vänta på tvåan på svenska (kommer i oktober) eller om jag bara ska fortsätta på engelska. Lutar åt det senare.

  SvaraRadera