tisdag 7 maj 2019

Vad man gör när man ligger hemma i feber


Såsom det kan bli ibland så har jag haft lite för mycket med allt annat, så bloggen har fått vila en stund. Att jag har tid nu är för att jag ligger hemma i feber och halsont och tycker lite synd om mig själv, när jag i själva verket mest är ynklig och klagar. Jag har en varm säng, en katt vid mina fötter och mat i kylskåpet när jag vill ha. Samt ett jobb som inte vill ha tillbaka mig förrän jag är frisk. Så nu sysselsätter jag mig med den nya HBO-serien Chernobyl som givetvis handlar om den fruktansvärda katastrof som inträffade 26 april 1986. En av de stora händelserna som har etsat sig in i mitt minne. Men jag läser även Allt jag fått lära mig av Tara Westover, en helt magisk berättelse om en uppväxt utanför samhället och utan konventionell skolgång.6 kommentarer:

 1. krya på dig, mysigt sällskap - när jag är sjuk orkar jag inte ens lyssna på radio...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! I vanliga fall brukar jag inte orka läsa men den här boken var så speciell och bra att jag kom igenom alla fyrahundra sidorna trots feber!

   Radera
 2. Så mysigt med sällskap av katten. <3 Krya på dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Otroligt mysigt! Hon har tagit det på största allvar att ta hand om mig. Eller så bara har hon utnyttjat att jag för en gångs skull haft högre kroppstemperatur än henne.

   Radera