tisdag 30 januari 2018

Kulturkollos veckoutmaning: Vad vårdar du i februari?

Det var en tuff höst och vinter, det ska jag inte sticka under stol med, och än är vi inte igenom. Jag vill vårda och kommer att vårda min familj: min pojkvän, de två bonussönerna och så mina pälsbarn. Vi har mycket läkande att ta oss igenom, speciellt pojkarna. Men även vi vuxna som tog januaris sista lördag till att bo på hotell, bada i uppvärmd pool och äta på Den Gyldene Freden. För sinnesfridens skull. Jag har dessutom nyligen instiftat Filmsöndag som innebär att alla i familjen bänkar sig för att äta upp helgens sista godsaker samtidigt som vi ser vad som helst som går att hyra eller streama på boxen. För att bara vara, för att andas ut. Så många filmkvällar, braskvällar, plättfrukostar och kattklappningar hoppas jag att det blir. För kissarna planerar jag också att vårda. VAK, vård av katt blir det självklart då. Mina gamla tanter som börjar bli lite luggslitna men bara måste finnas kvar ett tag till, något annat finns det inte ork till. Nu är det inte längre bara jag som är beroende av deras gos. 


En typisk filmsöndag när jag fått välja film. Harry Potter, såklart! 6 kommentarer:

 1. Har också försökt instifta filmsöndagar här hemma men varken jag eller min pojkvän är egentligen så mycket för film så det brukar hålla i några veckor innan det går i stöpet..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi är fyra filmnördar så jag hoppas att vi ska kunna upprätthålla detta åtminstone en majoritet av söndagarna framöver! Men killarna börjar bli tonåringar så snart är det väl bara jag och deras pappa som sitter där... :-)

   Radera
 2. Låter jättemysigt! Precis sådant man behöver denna trista årstid.

  SvaraRadera
 3. Härligt det låter med hotellvistelsen - det ska jag föreslå maken på en gång!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var magiskt och otroligt avkopplande! Gör't på en gång.

   Radera