lördag 23 juli 2016

TV-serielördag: Stranger Things

Om du bara ska se en serie i sommar så måste det bli Stranger Things som just visas på Netflix. En ung pojke försvinner spårlöst, en underlig flicka med övernaturliga krafter dyker upp och en småstadspolis försöker hålla både sig själv och resten av staden på rätt köl när saker blir underligare och underligare. Att se på det här är som att öppna en burk fullproppad med 80-tal. Det blir faktiskt inte mer 80-taligt! För oss som var barn under den här tiden är det som en tidsmaskin. Till och med programmets intro verkar vara gjort med teknologi från den tiden och soundtracket är fantastiskt. Winona Ryder spelar den försvunna pojkens mamma som gör allt för att få honom tillbaka och uppsättningen barnskådespelare är hur fin som helst. Se! Omedelbart!2 kommentarer:

  1. Hört så mycket om denna och trots att jag är så lättskrämd och mesig som det går att vara så tänkte jag börja titta på den direkt när jag och sambon kommit ikapp OINTB.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Min pojkvän är även han ganska lättskrämd men den här serien tyckte han mycket om! Så det fungerar även om man är lite känslig för sådant. :-)

      Radera