söndag 18 oktober 2015

Harry Potter och de vises sten - den illustrerade utgåvan

Igår skulle jag bara gå in på Akademibokhandeln och se om jag kunde hitta Siri Pettersens Röta och kanske, möjligtvis köpa den. Fem minuter och nästan femhundra kronor senare gick jag ut därifrån med både den och den helt utsökta illustrerade utgåvan av J.K. Rowlings Harry Potter och de vises sten. Det gick helt enkelt inte att gå därifrån utan den. Jim Kay har målat helt otroligt fina bilder till en historia som jag kan utan och innan men ändå kommer att läsa igen. Och sedan givetvis samla på mig alla de illustrerade böckerna allteftersom de ges ut. Se exempel på bilder nedan.10 kommentarer:

 1. Den ser väldigt fin ut :)

  SvaraRadera
 2. Den här ser jag fram emot att få se i verkligheten! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är verkligen så himla fin att jag inte kunde lämna bokhandeln utan den!

   Radera
 3. Så himla fin! Kan dock inte bestämma mig för om jag vill köpa den på svenska eller engelska ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jättefin! Jag har flera olika mer eller mindre fullständiga utgåvor på både svenska och engelska men bestämde mig för att köpa just denna på svenska.

   Radera
 4. De är helt fantastiska, jag ÄLSKAR Jim Kays illustrationer! Ser så mycket fram emot resten av serien i illustrerad upplaga!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Illustrationerna är helt fantastiska! De är inte helt enligt filmen, tack och lov, utan mer som om han vridit allt ett kvarts varv. Jag var helt överens med den här "världen" efter bara två bilder.
   De andra böckerna får gärna komma hur fort som helst!

   Radera
 5. Åh, den ser jättefin ut! :)

  SvaraRadera