onsdag 15 januari 2014

Vad göra med det fantastiska presentkortet?

Jag behöver lite hjälp med exempel på vad jag ska köpa för det presentkort jag fick i julas. Har gått runt på julklappsböcker och annat men nu när vi nått mitten av trista januari så börjar det klia i köpfingrarna. Finns det någon oumbärlig måste-bok som du vill tipsa om? Helst skönlitteratur och mer än gärna övernaturligt men även fakta och memoarer, jag läser det mesta förutom traditionella pusseldeckare.
12 kommentarer:

 1. Om inte annat så är det ju snart dags för bokrean ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh... tänkte inte på det. :-) Sant, mycket sant.

   Radera
 2. Åh... bokrean är den bästa tiden på året!
  Jag tyckte väldigt mycket om egenmäktigt förfarande, men det kanske inte alls är din sorts litteratur?

  SvaraRadera
  Svar
  1. En högtid som slår det mesta! :-)

   Den har jag faktiskt funderat på eftersom jag gillar Lena Andersson. Ska ta mig en närmare titt på den nästa gång jag är på en bokhandel. Tack!

   Radera
 3. Expeditionen av Bea Uusma, fakta men spännande som en deckare = det bästa av två världar :-) Eller som de andra sagt, invänta bokrean...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Expeditionen har jag läst och det var bland det bästa jag läst under 2013. Helt fantastisk! :-) Så jag förstår rekommendationen, försöker själv få alla i min omgivning att läsa den.

   Radera
 4. Jag tyckte om The Invisible Ones av Stef Penney.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset! Ska definitivt kolla upp den.

   Radera
 5. Stallo av Stefan Spjut! Minns inte när jag senast sträckläste en bok, men nu klippte jag 600 sidor på rvå dagar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stallo har jag faktiskt stått och hållit i, ska absolut fundera på att få med den hem nästa gång. Tack för tipset! :-)

   Radera
 6. Jag hade köpt Smaragdgrön, som jag måste ha NU, NU NU! Men annars om jag hade den skulle jag köpt Pappersstäder av John Green :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smaragdgrön har jag läst! Gillar hela den serien. :-) Men åh, en ny John Green låter ju helt fantastiskt. Ett måste helt enkelt. Tack!

   Radera