tisdag 4 juni 2013

Ny Doctor på ingång!

BBC har bekräftat att Matt Smith är på väg ut och att Doktorn kommer regenerera i julavsnittet 2013. Hur känner du, Helena, som snart kommer vara med om det första doktorsbytet i realtid? Och hur känner ni andra Whovianer? Kommer han bli väldigt saknad eller kan det bara bli bättre?
10 kommentarer:

 1. Jag var skeptisk till Matt när han började, för Tennant är som bekant min doktor, men oj vad jag kommer sakna honom! Han har verkligen växt i mina ögon så det kommer bli ännu ett jobbigt avsked.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smith har verkligen växt! Tycker väldigt mycket bättre om honom nu än i början men Tennant var även "min" doktor och den saknaden kommer förmodligen slå den som kommer i vinter.

   Radera
 2. Det här blir mitt första "realtid" regeneration med och det känns väldigt sorgligt. Jag håller med Vargnatt, Tennant är ju Tennant men samtidigt tycker jag att serien blivit mycket mer med Smith. Därför ska det bli spännande att se vad som händer med nästa Doktor samtidigt som jag verkligen kommer att sakna Eleven! Fish fingers and custard <3!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var så mycket som var så oändligt mörkt och sorgligt med Tennant, speciellt på slutet. Det blev nästan för tungt där ett tag, även om han (hittills) är min favoritdoktor. Men Smith medförde en lekfullhet, en busighet till programmet som jag verkligen har uppskattat! Så visst kommer jag sakna honom.

   Radera
 3. För min del blir det tredje regenerationen under den tid jag följt serien, och ser fram emot nästa byte. Matt Smith har varit bra som the doctor, men har har aldrig helt och hållet känts som "den rätte" för mig... Nu tycker jag det skall bli superspännande att få se vem som blir den nye doktorn! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nästan olidligt spännande att se vem som kommer istället för Smith! :-) Och just eftersom jag faktiskt inte är så jätteledsen över bytet så är jag mest ivrig och förväntansfull. :-) Och så börjar man bli lite van, i början var varje byte nästan outhärdligt.

   Radera
 4. Har aldrig sett den serien, missar jag något? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Du frågar den redan frälsta! :-) Så mitt svar blir givetvis: Jaaaaa, du missar något.

   Radera
 5. Hoppas att han äntligen får bli ginger den här gången! ;)
  Fast ärligt talat så vill jag se en kvinnlig doktor. Det är verkligen på tiden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja det vore roligt med en ginger den här gången. :-) Men även en kvinnlig doktor! Tror publiken faktiskt skulle vara redo för det men tror inte BBC vågar sig på den förändringen.

   Radera