tisdag 6 september 2011

It's an avalanche - run kitties, run!

Jag har en regel. Inga böcker får ställas in i bokhyllorna innan de förts in i mitt bokprogram på den bärbara. Att jag nu under nästan två månader inte bott hemma och samtidigt bytt dator har ställt till det lite… Det lilla utrymme jag haft för nyinköpta böcker i sovrummet svämmade snabbt över när jag kom hem till helgen, så hela högen fick flytta ut till pallen i hallen. Nu ska jag bara lyckas föra över programmet till nya datorn innan någon av katterna råkar ut för en boklavin.

Beslutsångesten när jag ska plocka något nytt att börja läsa är total, kan jag tillägga. Hur välja?!

Uppdaterad bild som visar exakt var Miss Peregrin's Home for Peculiar Children ligger!

6 kommentarer:

 1. Risken för att mina egna katter ska drabbas av en boklavin är tyvärr också ganska stor. Trots att min läshög befinner sig ganska långt utom räckhåll, så innehåller den så mycket böcker att det är med fara för livet jag plockar ut det jag ska läsa.

  SvaraRadera
 2. Bokstävlarna: Det där med "utom räckhåll" hjälper inte så mycket när det gäller mina katter. Trots att de närmar sig tio år båda två så lyckas de ändå ta sig upp till ställen som jag aldrig trodde att de skulle. Så numera ställer jag bokhögarna långt ner. Lite omvänd psykologi sådär. Det fungerar dock bara ibland...

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Det heter Book Collector.

   http://www.collectorz.com/book/

   Radera