tisdag 10 september 2013

Nya ungdomsböcker!

Så många böcker, så lite tid och pengar... Gick förbi Akademibokhandeln i City och stod hur länge som helst framför bordet med ungdomsnyheter. Skulle utan svårigheter kunna plocka på mig minst ett tiotal av dessa, förmodligen fler. Det enda jag dock köpte var Veronica Roths Divergent i pocket för nej, jag har verkligen inte läst den ännu. Men nu är det dags! Och jag har redan tvåan, Insurgent, väntandes på mig då Modernista skickat den till mig.


Var även tvungen att kika på den tredje och avslutande delen i Kerstin Giers Ädelstens-trilogi och mycket riktigt: Bonnier Carlsen har använt mitt citat om den första boken även här! Hoppas kunna få även Smaragdgrön som recensionsexemplar.6 kommentarer:

 1. Du kommer alldeles säkert att gilla Divergent tror jag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har kommit ungefär halvvägs men jag är långt ifrån så jublande förtjust som många andra...

   Radera
 2. Det kommer verkligen galet mycket intressanta ungdomsböcker i höst. Lär bli farligt på bokmässan :) Blir att packa i största väskan, hihi. För konstigt nog inbillar man sig alltid att böckerna är SÅ mycket billigare på mässan...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska inte till Bokmässan, tack och lov kanske. ;-) Men just nu finns det galet mycket nytt som låter så himla bra! Kommer bli svårt att hålla i plånboken vad gäller ungdomslitteratur i höst.

   Radera
 3. Va roligt med sitt eget citat på en bok!
  Men du, seriöst. Läs Divergent NU!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har läst den! Recension kommer i morgon. Men jag är långt ifrån odelat positiv...

   Radera