torsdag 13 oktober 2011

Vart tog den söta lilla läslusten vägen?

Fast det är egentligen inget fel på läslusten, för läsa vill jag. Förstår bara inte var jag ska hitta tiden eller orken. Det är som att all energi bara slagits ur mig. Håller på att läras upp för en ny tjänst på jobbet och efter ännu en dag av att snurra runt i nya kassasystem så somnar jag i soffan direkt efter middagen. Försöker läsa Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children på pendeln och plockar upp Bibliotekspolisen för en lässtund innan jag ska sova, men det är som att jag inte riktigt kommer någonstans i någon av dem. Och det är absolut inte böckernas fel. Den här kommande helgen ska jag sova så mycket som det bara är möjligt.

4 kommentarer:

 1. Andra inlägget om läslust som försvunnit. Är av precis den anledningen jag själv sitter och läser bokbloggar och önskar att min egen läslust kommer tillbaka snart, skumt det där.

  Och som du så vill jag ju verkligen läsa, men orkar inte eller fastnar inte i böckerna jag försöker mig på att läsa..

  SvaraRadera
 2. Jag känne rigen mig. Jag vill läsa men hinner inte eller somnar när jag försöker. Hoppas helgen råder bot på vår lästorka :)

  SvaraRadera
 3. Miriam: Jag gjorde helt tvärtom, lät bli bokbloggar helt i helgen och läste bara när andan föll på. Men helt löste det sig inte förrän jag öppnade A Clash of Kings av George RR Martin, först då började sidorna rinna iväg.

  SvaraRadera
 4. cinnamonbooks: Där sa du något. För jag somnar också när jag läser om boken inte är så intressant. För några helger sedan låg jag i sängen hela söndagen och plöjde Leif GW Persson utan att ens börja gäspa. Den föregående veckan kunde jag knappt öppna böckerna utan att bli sömnig.

  SvaraRadera