fredag 12 juli 2013

Pausfågel i Doctor Who-skepnad

Jobbkaoset rann plötsligt ut i ett ingenting. Vi är knappt några på plats och de ärenden som tidigare trillat in i en strid ström lyser med sin frånvaro. Äntligen! Har totalt nördat loss på Doctor Who och nästan fått sitta på händerna för att inte beställa Tardis-handdukar, Tardis-kakburkar och annat fint. Har börjat få lite separationsångest när jag om och om igen läser om att Matt Smith ska sluta, jag tycker nog ändå bättre om honom än jag först trodde! Så, i brist på vettiga inlägg om böcker så blir det ett par bilder från Doctor Who-sidan hos Icanhascheezeburger5 kommentarer:

 1. Jag älskar den där bilden på 9, 10 och 11, det är perfekt beskrivet hur det är för mig! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror den bilden beskriver hur det är för väldigt många av oss! :-) Är SÅ nyfiken på vem som blir den nya doktorn.

   Radera
  2. Jag med, nyfiken och nervös! :P

   Radera
 2. Jag känner förstås också igen mig i den bilden, och i nervositeten/nyfikenheten inför nya doktorn. Det kommer förstås bli ganska sorgligt (är jag också förvånad över att säga) och förhoppningsvis aningens underbart :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är väldigt förvånad över min egen reaktion måste jag säga! Kommer faktiskt sakna Matt Smith. :-) Känner det speciellt nu när jag ska börja med säsong 7. Men jag litar på att BBC fixar det här och att det blir underbart. Igen.

   Radera