måndag 25 maj 2015

Kristina Sandberg i Vi Läser

Jag blir fortfarande lika glad varje gång det ligger en Vi Läser på hallmattan. Den här gången bjuds vi på en lång intervju med Kristina Sandberg som skrivit trilogin om Maj. Jag är ännu i början på den första boken men hoppas kunna finna den ro jag behöver för att läsa klart den i sommar. För det är så hjärtskärande. Och så jobbigt. Men underbart. Under tiden hoppas jag lära känna författaren Sandberg bättre.

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, det var en riktigt bra tidning den här gången!

   Radera
 2. Jag har kommit till andra boken om Maj nu, fortfarande väldigt bra. Kristina Sandberg ger verkligen läsaren en bild av Maj, hon känns så verklig och äkta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tog mig inte igenom den första boken vid första läsningen, men det var absolut inte för att den inte var bra. Den gav mig ångest. Tror jag behöver lite lugnare i allmänhet för att orka med så det blir nytt försök i sommar! Maj är absolut verklig och äkta, förmodligen därför jag känner så mycket.

   Radera
  2. Det tog ett tag för mig också, det gör det även med tvåan. Men känner att det är en sådan bok som jag behöver läsa lite pö om pö för att ta in. Måste hinna känna efter och fundera några dagar emellan ibland.

   Radera
  3. Exakt så. Och det var i en sådan paus som jag helt kom ifrån boken. Men som sagt, nya tag i sommar!

   Radera